Beauté Pacifique

Beauté Pacifique’s produkter utvecklades efter hudläkares önskemål om att kunna erbjuda sina patienter A-vitaminkrämer, men utan de biverkningar som receptbelagd A-vitaminsyra ger. Resultatet blev en omfattande serie produkter.
Beauté Pacifique

Produktsortimentet innehåller allt från milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Vetenskapligt dokumenterade A-vitaminprodukter tillhör Beauté Pacifique´s storsäljare. Dessa krämer stimulerar kollagensyntesen och rekonstruerar kollagenstrukturerna i bindväven vilket innebär att produkterna har en föryngrande effekt på huden och effektivt reparerar solskadad hud. A-vitamin går även utmärkt att använda vid behandling av oren hud.

Beauté Pacifique driver ett avancerat forsknings- och utvecklingsprogram med kopplingar till medicinska och akademiska institutioner. Genom att befinna sig i forskningens framkant inom det dermatologiska området har företaget utvecklat effektiva och säkra produkter som ger synbara resultat såväl på kort som lång sikt. I dessa produkter används noggrannt utvalda ingredienser av högsta kvalitet, som har dokumenterat gynnsamma effekter på huden.