Medicalia peeling

Medicalia är en ny medicinsk hudvårdsserie på gränsen till läkemedel. Produkterna är omtyckta av många plastikkirurger, erfarna sjuksköterskor och hudterapeuter som arbetar med resultatinriktade behandlingar.

medicalia blemish-line kopiaMedicalia är en extremt resultatorienterad serie som mottagits med stort erkännande i branschen. Bästa resultatet fås när kunden kombinerar hudprodukterna med en AHA/BHA-kur.

 

Om peelingen:
En kur består av fem behandlingar, en gång i veckan i fem veckor.

 

Syrakuren med AHA/BHA-syror stimulerar hudens egen förmåga till föryngring och läkning. Den ger högre fuktighetsnivå, minskad poorstorlek, minimerar linjer och ökar spänsten. Syrorna verkar utjämnande på ojämn pigmentering och reparerar solskador, akne och acneärr. Oavsett vilken ålder eller hudtyp du har, anpassar vi valet av peeling utifrån dina specifika behov. Peelingarna i kombination med Medicalias produkter dämpar även symtom vid Rosacea.

För bästa resultat rekommenderar vi ett behandlingskit som innehåller följande produkter.

Ett behandlingskit :

  • Gentle Cleanser: En unik lugnande rengöring, passar de flesta hudtyper, särskilt bra för känslig hud, rosacea, torr akne och Anti Age.
  • Gentle Toner: Ett lugnande ansiktsvatten som återfuktar och gör huden klar för vidare bearbetning.
  • Gentle Serum: En underbart lugnande, kylande och fuktgivande serum. Suverän för rosacea och andra hudirritationer.
  • Gentle Cream: En läkande anti-bakteriell kräm som är lugnande och ger mycket fukt. Passar särskilt bra för torr hud, rosacea, torr aknehud och eksem.

Serien innehåller ingredienser med dokumenterad effekt på hudens struktur och funktioner. Medicalia hudvård kan behandla till exempel akut akne, hyperpigmentering, tidigt åldrad hud och kronisk rosacea. Hudvården är skapad med hjälp av de finaste råvarorna och de mest avancerade tillverkningsprocesserna, den är lätt att använda och ger dramatiska resultat.