Annika Harlén, leg. sjuksköterska

post-img

1998 tog Annika Harlén examen från Ersta Sköndals Högskola som legitimerad sjuksköterska. Efter examen arbetade hon först på öron/näsa/hals på Södersjukhuset – därefter som konsult på Eriksbergskliniken, Sabbatsbergs sjukhus och senare som anställd på Akademikliniken. På Akademikliniken arbetade hon i 14 år, både som koordinator inom plastikkirurgi och som injektionssköterska.

Under åren har Annika Harlén fortlöpande deltagit i och utbildat sig på flera internationella kongresser bland annat i Stockholm, Paris, Berlin, New Orleans och Monte Carlo. 2001 var hon med och grundade SPESO – Sveriges Plastikestetiska Sjuksköterskeorganisation och ingick under många år i styrelsen. SPESO är en organisation som arbetar för kunskapsutbyte inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

Annika sitter med i styrelsen för Estetiska Injektionsrådet som är en organisation som startades 2014 av sjuksköterskor, läkare och tandläkare som vill göra branschen säkrare för konsumenter. Rådet erbjuder en certifiering, en tentamen som visar på att du har de kunskaper och den beredskap som du behöver för att ge säkra injektionsbehandlingar. En motion om att det ska bli en lag på att endast sjuksköterskor, läkare och tandläkare får göra injektionsbehandlingar är inlämnad till regeringen, i väntan på att det ska bli en lag försöker vi göra injektionsbranschen säkrare. Vi uppmuntrar därför alla konsumenter att titta efter att din behandlare är certifierad via EIR Estetiska Injektionsrådet.

Annika är även certifierad utbildare för sjuksköterskor och läkare i injektionsteknik i Sverige och Danmark.

Carmen Mirón Romo, leg. läkare

maria

Carmen Mirón Romo är legitimerad läkare samt kirurgspecialist och har 9 års erfarenhet av estetiska laser- och injektionsbehandlingar.
Hon är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Carmen kommer närmast från Gamla Stans Laser och Kirurgmottagning där hon 2008 utbildade sig för Thermage, laser- och ljusbehandlingar, samt injektionsbehandlingar med botulinumtoxin och volym fillers.

Sedan 2009 håller Carmen utbildningar i Thermage i hela Norden.

Carmen är även utbildad för ögonlocksplastik med laser från Degelid. Hennes största intresse är lasermaskiner och deras användningsområden.
På ENTOUCH utför Carmen Thermage på måndagar Välkomna!

Ulrika Norin, hudterapeut

_MG_6000-2

Ulrika Norin kommer närmast från Akademikliniken där hon sedan 2009 har behandlat med avancerad laserteknik.

Sammantaget har hon 20 års erfarenhet av både ansikts- och kroppsbehandlingar, bland annat från Hasseluddens Yasuragi, Zence hälsocenter och Grand Hotel i Oslo. Under några år var Ulrika också spachef på Choice Kragerö Spa & Resort.

Ulrika ansvarar för hudbehandlingar såsom peelingkurer och Dermapen-behandlingar. Hon kommer också att ge rådgivning inom hudvård liksom behandla med vår avancerade hudvårdsmaskin Thermage en radiovågs behandling som ökar din produktion av kollagen och elastin.

Om kliniken


ENTOUCH leds och ägs av leg. sjuksköterska Annika Harlén, som efter många år i branschen och 14 år på Akademikliniken har startat sin egen verksamhet.
I september 2016 firade ENTOUCH 3 år.

Kliniken erbjuder en lugn och avkopplande miljö där du kan känna dig privat. Vi erbjuder en mängd behandlingar för ditt välbefinnande: Vi behandlar muskler i ansiktet för att få ett piggare uttryck och utseende, vi arbetar med produkter som skapar form och volym för kinder, mellanansikte, haka, haklinje eller som suddar ut ålderstecken av rynkor, och vi återskapar form och rundar till kantigheter liksom lyfter fram läppar och näsa.