Trådlyft Näsa

Funderar du på att testa trådlyft? Då är du på rätt ställe! Vi på kliniken Entouch har en lång erfarenhet i branschen och utför kvalitativa estetiska behandlingar dagligen. Trådlyft stramar upp huden, ger struktur och skapar ett föryngrat utseende. Behandlingar med trådlyft gör vi på många olika områden i ansiktet och halsen, men vi utför inte trådlyft på din näsa. Men om du vill ha trådlyft på något annat område, eller om du istället vill ha någon annan typ av estetisk behandling på din näsa, så hjälper vi dig mer än gärna!

Boka en konsultation med Dr. Carmen Mirón Romo idag, så kan ni tillsammans prata om en eventuell lösning för ditt önskade resultat!

boka tid

Vad kan man göra istället för trådlyft på näsan?

Fillers är ett bra substitut, vilket vi kan använda för att höja nästippen, dölja vissa ojämnheter, räta ut näsryggen och helt enkelt skapa mer symmetri. Resultatet av behandlingen syns omedelbart och ger din näsa ett fint och naturligt utseende. 

På ENTOUCH kan du känna dig trygg, vi värderar våra kunders säkerhet och trivsel högt. Vi har en legitimerad läkare på plats på kliniken, vilket faktiskt inte är alltför vanligt på kliniker, allt för att våra kunder ska känna att de är i trygga händer. Med precision, noggrannhet och stor ambition lyckas vi skapa resultat som är så naturliga att det inte går att se vad det är som har gjorts. Vi är mycket kunniga i ämnet och lägger mycket vikt vid vetenskap och kvalitativa tekniker, här på ENTOUCH kan vi ge dig bästa resultat. 

Om du vill ha en behandling med trådlyft på något annat område än just din näsa, så erbjuder vi två olika typer av trådar som man kan välja på, beroende på vad för resultat man är ute efter. Den ena tråden heter Mono och är en tråd som är tunn som ett hårstrå, kollagenstimulerande och placeras tätt i området. Det fulla resultatet av ett trådlyft med Mono trådar syns inte direkt, utan det tar lite tid. Den andra tråden heter Cog är en tråd som är längre, tjockare och som har små hullingar som drar i huden. Resultatet syns i princip direkt efter ett trådlyft med Cog trådar. För mer information om skillnaden mellan trådarna, vad man har att förvänta av ett trådlyft och hur behandlingen går till, klicka här.

SOFTLIFT är en behandling som vi rekommenderar för de som vill ha ett naturligt, friskt och piggt helhetsintryck. Kombinationen av fillers, trådlyft och botulinumtoxin i ansiktet skapar struktur, stramar upp, ger fyllnad och slätar ut rynkor. Beroende på vad just du är ute efter eller vilka problemområden du har, så anpassar vi behandlingen efter dina behov och det önskade resultatet. Vi på ENTOUCH specialiserar i SOFTLIFT och älskar att hjälpa människor att skapa önskade justeringar för ett fint och balanserat utseende.

Vi kan hjälpa dig med lyft av
Kinder
Käklinje
Hals
Under ögonen
Panna
Resultat
Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten
Priser
Kinder & haklinje: Från 15 000 kr
Panna: 10 000 kr
Under ögon: 7 000 kr
Under haka & hals: 12 000 kr
Siluette: Från 7 000 kr