Muskelavslappnande ”Botox”

Behandling med botox mot rynkor och fina linjer. Vissa rynkor är vackra, andra kan få dig att se arg och trött ut. Vi behandlar dina rynkor med välkänt muskelavslappnande botulinumtoxin. Behandlingen ger även ett naturligt lyft. 

Vi kan även behandla med muskelavslappnande om du lider av spänningshuvudvärk eller migrän. Genom att blockera muskelspänning och nervretningar i valda områden med botulinumtoxin blir många av med orsaken till sin migrän och spänningshuvudvärk. Vid en migränbehandling görs ett antal små injektioner på strategiskt utvalda platser i panna, tinningar, nacke och skuldror för muskelavslappnande, sju av tio blir av med sin huvudvärk och kan återgå till en normal vardag igen.

Klicka här för att läsa frågor & svar gällande fillers

Vi kan hjälpa dig med

Argrynkan (mellan ögonen)
Skrattrynkor i ögonens utkanter
Horisontella pannrynkor
Läpprynkor
Sura mungipor
Gropar i hakan (apelsinhaka)
Linjer vid näsan (kaninlinjer)
Höja nästippen
Gummysmile (när överläppen åker upp och tandköttet visas)
Tandgnissling
Migrän eller spänningshuvudvärk
Minska storleken på tuggmuskeln ”masseter” för ett smalare ansikte

Resultat

Resultatet av en behandlingen kommer successivt att synas, normalt efter några dagar men har full effekt efter 10-14 dagar. Effekten kvarstår fyra-sex månader, men är individuellt efter hur starka muskler man har och vilken dos som injiceras. Man kan få viss svullnad och små blåmärken på injektionsplatsen som försvinner inom ett par dagar.

Priser från

Beroende på dos: 3.500 – 5.500 kr
Käkmuskler: Från 5 500 kr
Spänningshuvudvärk: 5.500 kr