Trådlyft

Vill du skapa ett piggare och föryngrat utseende som ser naturligt ut? Då är trådlyft någonting för dig! Med trådlyft ser du ut som dig själv, bara piggare, slätare och med mer uppstramad, tajt och frisk hud. Tack vare fina justeringar med PDO trådar stimuleras kollagen och elastin i huden, vilket ger ett intryck av ett smalare och spänstigare ansikte, så att du kan känna dig som ditt allra bästa jag. Vi på ENTOUCH har många års erfarenhet inom skönhetsbranschen och älskar det vi gör. Hos oss kan du känna dig trygg. 

Boka en konsultation* till Dr Carmen Mirón Romo idag och upplev kvalité, trygghet och inte minst god service!

boka tid

Trådlyft Behandlingar

Vi erbjuder flera olika typer av trådar, dels tunna trådar som kallas för Mono och dels tjockare och längre trådar som kallas för Cog. Mono trådar är tunna som ett hårstrå, de placeras tätt och är kollagenstimulerande, på så sätt stramar de upp och smalnar av på vissa områden av ansiktet. Tunna trådar ger god effekt på lång sikt, efter 4-6 veckor syns en del av resultatet och efter 6 månader syns det fulla resultatet av behandlingen. Hållbarheten är 18-24 månader och behandlingen utförs med bedövningssalva som appliceras ca 30-40 minuter innan behandlingen.

Cog trådar däremot ger en omedelbar effekt eftersom de drar huden med hjälp av hullingar, så det föryngrande och upplyftande resultatet syns mer eller mindre direkt. Med denna typ av lite tjockare trådar används bedövningsmedel i spruta för att öka kundens bekvämlighet. Bedövningen släpper efter ett par timmar och man måste förbereda sig på att man kan få temporära blåmärken. Viss stramhet känns de närmaste veckorna. Alla trådar som används är gjorda av PDO, vilket är ett absorberbart material som även används vid kirurgi. Trådarna försvinner av sig självt efter ca 4 månader och under tiden så förbättras effekten av behandlingen.  

Trådlyft är till för att förbättra strukturen i ansiktet och spänsten i huden, önskar man mer volym i sitt ansikte eller vill få bort rörelserynkor så erbjuder vi även behandlingar med fillers eller botulinumtoxin. Vi rekommenderar att göra ett så kallat SOFTLIFT där man kombinerar trådlyft med exempelvis fillers eller muskelavslappnade för att uppnå ett fint resultat med ett naturligt utseende, denna kombination är vi specialister på här på ENTOUCH. Fokuset lägger vi på helhetsintrycket och att göra resultatet så naturligt att det inte går att se vad det är som har gjorts.

*Det finns även möjlighet att boka en konsultation digitalt om du bor långt bort. På konsultationen får du information om vilka trådar som passar dig, hur behandlingen går till och priset för behandlingen.

Vi kan hjälpa dig med lyft av
Kinder
Käklinje
Hals
Under ögonen
Panna
Resultat
Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten
Priser
Kinder & haklinje: Från 15 000 kr
Panna: 10 000 kr
Under ögon: 7 000 kr
Under haka & hals: 12 000 kr
Siluette: Från 7 000 kr