Trådlyft Ögonbryn

Är trådlyft någonting för dig? Om du värdesätter ett naturligt och föryngrat utseende, hög kvalité, expertis, trygghet och god service, ja då är vi på ENTOUCH något för dig. Vi på ENTOUCH älskar det vi gör och har mycket lång erfarenhet i branschen. Här på kliniken utför vi trådlyft på många olika områden i ansiktet, men vi gör däremot inte trådlyft på ögonbryn. Vi gör dock behandlingar med trådlyft på pannan, vilket då kan ge ögonbrynen ett litet lyft, om det är det man är ute efter. Vi har stor vana vid att utföra olika typer av estetiska behandlingar, hos oss får du uppleva expertis och trygghet.

Boka en konsultation med Dr. Carmen Mirón Romo idag, så kan ni tillsammans prata om en eventuell lösning för dina önskemål!

boka tid

Trådlyft som lyfter ögonbrynen

Med en behandling med trådlyft på pannan kan man skapa ett lyft för ögonbrynen, även om vi inte utför trådlyft specifikt på dina ögonbryn. Detta kan ge ett mer piggt och friskt intryck, samtidigt som det slätar ut rynkor och ger huden mer spänst. 

Här på ENTOUCH tar vi vårt arbete seriöst och vi känner stor glädje av att göra våra kunder nöjda. Vi är specialister på att skapa naturliga utseenden där det tack vare precision och expertis inte går att se vad som har gjorts, därför utför vi inte estetiska behandlingar som följer specifika trender eller går åt det mer onaturliga hållet. Säkerhet och trygghet tar vi mycket allvarligt på, därför har vi en legitimerad läkare på plats på kliniken. Vårt team är otroligt kunniga på sin sak och vi har mycket ambition och engagemang som driver oss till att skapa de allra bästa resultaten för våra kunder.

Men alla är vi olika och vill ha resultat med olika saker i fokus. Därför erbjuder vi två olika typer av trådar som man kan välja mellan när man ska göra en behandling med trådlyft hos oss. Den ena sortens tråd heter Mono och den andra heter Cog. Mono trådar är lika tunna som ett hårstrå, placeras tätt ihop och är kollagenstimulerande. Resultatet syns inte direkt efter ett trådlyft med Mono trådar, utan det syns efter en tid. Cog trådar är däremot lite annorlunda, de är tjockare, längre och har små hullingar som drar i huden. Detta gör att resultatet syns i princip direkt efter behandlingen. För mer information om vad man kan förvänta efter ett trådlyft, vad skillnaden mellan trådarna är och hur behandlingen går till, klicka här.

Även om vi inte utför trådlyft direkt på ögonbrynen så gör vi trådlyft på många andra ställen i ansiktet och på halsen. Detta för att skapa mer struktur, smalna av eller lyfta, beroende på önskat resultat. Om man även skulle önska andra typer av resultat, som exempelvis mer fyllnad i ansiktet eller minimerade rörelserynkor, så har vi också behandlingar med fillers och botulinumtoxin. Trådlyft, fillers och botulinumtoxin skapar tillsammans ett naturligt och balanserat utseende och utgör en kombination som vi kallar för SOFTLIFT. Detta specialiserar vi i här på ENTOUCH.

Vi kan hjälpa dig med lyft av
Kinder
Käklinje
Hals
Under ögonen
Panna
Resultat
Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten
Priser
Kinder & haklinje: Från 15 000 kr
Panna: 10 000 kr
Under ögon: 7 000 kr
Under haka & hals: 12 000 kr
Siluette: Från 7 000 kr