Trådlyft Ögon

Letar du efter något som kan få dig att se yngre och piggare ut? Då kan en behandling med trådlyft under dina ögon vara just det som löser dina problem! Med trådlyft kan du släta ut huden och ge olika delar av ansiktet ett litet lyft, helt efter vad just dina önskemål är. Här på kliniken ENTOUCH har vi lång erfarenhet och vi utför estetiska behandlingar dagligen, oss kan du lita på.

Boka en konsultation med Dr. Carmen Mirón Romo idag och upplev den ultimata kombinationen av expertis och god service!

boka tid

Trådlyft under ögonen – vad blir resultatet?

Ett piggare, mer alert utseende utan påsar under ögonen. Behandlingen med trådlyft under dina ögon stramar upp och ger dig en föryngrad uppsyn. Med vårt skickliga arbete, precisa placering och ingående kunskap kan vi ge dig bästa resultat, ett resultat som är så naturligt att det inte går att se vad det är som har gjorts. Trådlyft under dina ögon gör att din hy ser mer frisk och spänstig ut. Vi gör fina justeringar som gör att du kan känna dig på helt topp.

Här på ENTOUCH värderar vi våra kunders säkerhet och just därför har vi en legitimerad läkare på plats på kliniken. Vi är ett team bestående av ambition, engagemang, noggrannhet och kompetens. Vårt arbete tar vi seriöst och vi blir mycket glada av att kunna hjälpa andra människor att få bättre självförtroende. Med en behandling med trådlyft hos oss på ENTOUCH känner du dig som dig själv, bara lite föryngrad.

Det finns två olika typer av trådar som vi kan använda oss av när vi utför ett trådlyft, antingen Mono trådar eller Cog trådar. Mono trådar är tunna som ett hårstrå, de placeras tätt och stimulerar produktion av kollagen i huden. Resultatet syns inte direkt efter ett trådlyft med Mono trådar, utan detta tar lite längre tid. Cog trådar är längre, tjockare och har små hullingar som drar i huden där de placeras, därför syns resultatet med eller mindre direkt. För mer information om hur behandlingen går till, skillnaden mellan de olika trådarna och vad man har att förvänta av ett trådlyft, klicka här.

Känner du för att du vill ge fler delar av ansiktet ett litet lyft, så erbjuder vi behandlingar med trådlyft på fler områden än bara under ögonen. Vill du till exempel även ha mer fyllighet i kinderna eller få bort rörelserynkor mellan ögonbrynen, så har vi passande behandlingar för dig med fillers och botulinumtoxin. Trådlyft, fillers och botulinumtoxin utgör tillsammans en kombination som vi kallar för SOFTLIFT. Denna kombination tipsar vi om för ett naturligt och balanserat utseende och är dessutom något vi är specialister på här på ENTOUCH.

Kliniken ENTOUCH ligger nära Stureplan mitt inne i centrala Stockholm och vi hoppas att även du kommer att trivas här hos oss!

Läs gärna våra rekommendationer på reco.se.

Vi kan hjälpa dig med lyft av
Kinder
Käklinje
Hals
Under ögonen
Panna
Resultat
Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten
Priser
Kinder & haklinje: Från 15 000 kr
Panna: 10 000 kr
Under ögon: 7 000 kr
Under haka & hals: 12 000 kr
Siluette: Från 7 000 kr