Trådlyft Ögon

Letar du efter något som kan få dig att se yngre och piggare ut? Då kan en behandling med trådlyft under dina ögon vara just det du söker. Med trådlyft kan du släta ut huden och ge olika delar av ansiktet ett litet lyft, helt efter vad just dina önskemål är.

Boka en konsultation med Dr. Carmen Mirón Romo.

Trådlyft under ögonen – vad blir resultatet?

Ett piggare, mer alert utseende utan påsar under ögonen. Behandlingen med trådlyft under dina ögon stramar upp och ger dig en föryngrad uppsyn. Trådlyft under dina ögon gör att din hy ser mer frisk och spänstig ut.

Det finns två olika typer av trådar som vi kan använda oss av när vi utför ett trådlyft, antingen Mono trådar eller Cog trådar. Mono trådar är tunna som ett hårstrå, de placeras tätt och stimulerar produktion av kollagen i huden. Resultatet syns inte direkt efter ett trådlyft med Mono trådar, utan detta tar lite längre tid. Cog trådar är längre, tjockare och har små hullingar som drar i huden där de placeras, därför syns resultatet med eller mindre direkt. För mer information om hur behandlingen går till, skillnaden mellan de olika trådarna och vad man har att förvänta av ett trådlyft, klicka här.

Vi kan hjälpa dig med lyft av

  • Kinder
  • Käklinje
  • Hals
  • Under ögonen
  • Panna

Resultat

Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten

Priser

Kinder & haklinje: Från 15 000 kr

Panna: 10 000 kr

Under ögon: 7 000 kr

Under haka & hals: 12 000 kr

Siluette: Från 7 000 kr