Nyheter & erbjudanden
Här hittar du information om våra aktuella nyheter och erbjudanden.

Vi erbjuder reducerade priser på succébehandlingen PROFHILO! Underhåll med en behandling för dom som gjorde PROFHILO i vintras – 2500 kr. Eller varför inte kombinera med din botox – 6 000 kr.

För dig som inte gjort PROFHILO innan erbjuder vi två behandligar för 5 000 kr (ord. pris 7 000 kr), lägger du till botox får du ett paketpris på 9 000 kr. Varmt välkommen!

Gäller fram till 30/6 – 2020

I och med utvecklingen av COVID-19 tar vi inte emot kunder som vanligt och drar därför ner på våra öppettider. Vi jobbar omlott för att minska antalet personer i lokalen, samt är ytterst noggranna med hygien. Vi använder handskar, munskydd och spritar handtag och utrustning efter varje kund.

Känner man minsta symptom vill vi att du bokar om din tid, det är självklart kostnadsfritt!

Gäller tillsvidare

NYHET! Vi erbjuder nu en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat, för att reducera oönskade mörka ringar och påsar. Sunekos 200 är en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad samman-sättning av aminosyror. Behandlingen tillför volym samt förbättrar hudens elasticitet. Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum. Introduktionspris 1×3 behandlingar totalt 5 000 kr.

Gäller fram till 31/6

Dr. Carmen erbjuder reducerat pris på den huduppstramande behandlingen Thermage. Just nu ansikte + ögonlock + hals 25 % rabatt (26 250 kr). Ordinarie pris 35 000 kr.

Gäller fram till 30/5 – 2020

Nu under rådande omständigheter vill vi påminna er kunder om att vi erbjuder hemleverans av våra hudvårdsprodukter. Kanske vet du vet vad du behöver för produkter, annars hjälper Cecilia dig att hitta bästa produkten för just din hud.

Maila: cecilia.hjortfors@entouch.se.

Viktigt att tänka på nu när solen är framme är att man ska undvika att behandla huden med starka syror. Vi har ett brett utbud av ansiktsbehandlingar som passar alla årstider. På bilden syns behandlingen Luminous C & Sea som passar torr och uttorkad hud. I denna behandling kombineras en hög koncentration av stabilt C vitamin och utrensande frystorkat sjögräs. Det gör huden stramare, klarare och med maximal lyster. Pris 1 200 kr.