Nyheter & erbjudanden
Här hittar du information om våra aktuella nyheter och erbjudanden.

ERBJUDANDE PRX-T33 + PROFHILO. Kombination av peeling & fuktboost vid två tillfällen (1 månads mellanrum). Pris 7 500 kr (ord pris 11 000).

Gäller till 30/11

NYHET! Vi erbjuder numera Sunekos 200, som är en injektionsbehandling där vi kommer åt det svåra partierna runt ögonen. Vi suddar ut mörka ringar, stramar upp och ger en frisk hud både över och under ögat. Vi rekommenderar tre behandlingar för bästa resultat. Introduktionspris 5 000 kronor!

Gäller 30/11-2020

NYHET! Vi kan numera erbjuda massage på Entouch. Pernilla Wik är leg. massageterapeut och kommer att finnas hos oss två dagar i veckan. Just nu: 20 % på första behandlingen!

 

300 omdömen! Vi är så glada att vi nu har 300 fina omdömen på Reco.se. Vi blir väldigt glada för alla omdömen vi får efter avslutad behandling. Här kan du ge ditt: KLICK

NYHET! Med Sunekos Body kan vi behandla gäddhäng, innerlår och mage. Behandlingen ger en tajtare hud. Vi rekommenderar tre behandlingar med en veckas mellanrum.

Pris: Erbjudande 10 ml 5 000 kr (ord. pris 6 500 kr)

Vi vill gärna behandla dig, men vid minsta symptom – av/omboka din tid. Det är självklart kostnadsfritt! Vi är noga med hygien och utrustning för att hjälpa till att minska smittspridningen.