Nyheter & erbjudanden
Här hittar du information om våra aktuella nyheter och erbjudanden.

ERBJUDANDE – KEMISKA PEELINGAR
Låt Jenny ta hand om din sommarhud. Just nu får du tre kemiska peelingar, men betalar för två. Våra kemiska peelingar är medicinska syrebehandlingar, som är optimalt för dig som önskar en rejäl huduppfräschning. Jenny väljer ut vilken peeling som passar just din hud. Pris 3 980 kr (ord. pris 5 970 kr).

ERBJUDANDE – THERMAGE
Thermage är en radiovågsbehandling som stimulerar kollagen- & elastinproduktionen – djupt ner i vävnaden. Detta resulterar i mer spänst och uppstramning av vävnaden. Just nu bjuder vi på en PRX-T33 eller en ansiktsbehandling vid bokning av Thermage!

ERBJUDANDE – SOFTLIFT
Softlift är en unik kombinationsbehandling där vi lugnar muskler, återskapar volym och suddar ut ålderstecken. Det som är unikt är att behandlingen anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Eftersom vi firar 10 år så bjuder vi på PRX-T33 vid samma tillfälle eller en ansiktsbehandling hos Jenny.

Vår senaste behandling heter Hair Filler! Där vi kan hjälpa dig som vill få tillbaka din hårväxt.

Med behandlingen kan vi motverka håravfall, ge tjockare hår samt stimulera hårväxt. Hair Filler innehåller hyaluronsyra och peptider, där formulan stärker hårcellerna.

NYHET!
Proceanis Hyaluron drink. Drycken rekommenderas för att balansera kroppens egna hyaluronproduktion, motverka torrhetsrynkor samt kompletterar andra behandlingar som vi erbjuder (exempelvis laserbehandlingar och microneedling). Pris 990 kr.

Drinken återfuktar innifrån och ger ett fint resultat.

NYHET! 
Collagen Infusion Treatment är en helt ny ansiktsbehandling från Pevonia med högkoncentrerat frystorkat collagen och Hyaluronsyra som omedelbart ger lyster och reparerar på djupet.

Behandlingen är avkopplande och ger maximalt med fukt. Pris 1 200 kr.