Nyheter & erbjudanden
Här hittar du information om våra aktuella nyheter och erbjudanden.

Sommaren är på intåg! Vi har semesterstängt mellan 10 juli – 10 augusti. Passa på att boka din behandling innan, för att vara semesterfin!

På Midsommar har vi stängt 18-19 juni!

ERBJUDANDE! För dig som har eller vill förebygga pigmenteringar erbjuder vi Medicalia Lightening cream tillsammans med Solskydd – för 1 375 kr (ord.pris 1800 kr). Använd krämen på natten och solskydd på dagen, resultatet är synligt efter bara ett par veckor. Välkommen att beställa via ceclia.hjortfors@entouch.se, eller kom in till oss på kliniken!

Gäller fram till 31/8

NYHET! Vi erbjuder numera Sunekos 200, som är en injektionsbehandling där vi kommer åt det svåra partierna runt ögonen. Vi suddar ut mörka ringar, stramar upp och ger en frisk hud både över och under ögat. Vi rekommenderar tre behandlingar för bästa resultat. Introduktionspris 5 000 kronor!

Gäller 31/8-2020

Vi vill gärna behandla dig, men vid minsta symptom – av/omboka din tid. Det är självklart kostnadsfritt! Vi är noga med hygien och utrustning för att hjälpa till att minska smittspridningen.

NYHET! TCA Peeling på sommaren! Som du säkert vet så gör vi normalt inga kemiska peelingar under sommaren, eftersom huden blir känslig av starka syror. Men med vår helt nya behandling PRX-T33 som inte är ljuskänslig, så kan vi göra peelingen året om! Behandlingen passar alla hudtyper och ger en direkt förbättrad hudstruktur. Pris: En behandling 2 000 kronor, tre behandlingar 5 000 kronor.

ERBJUDANDE! På sommaren kan vissa uppleva att huden blir lite fetare, då kan man behöva byta ut sin creme till en som är helt fri från olja. Pevonia Mattifying creme ger mycket fukt, är porsammandragande och upplevs samtidigt svalkande på huden. Doften är frisk av grapefrukt (som har en talgreglerande verkan). Passar alla åldrar, pris 675 kr. Perfekt att kombinera med Phyto-Gel Cleanser som skonsamt rengör ansiktet.