En klinik för dig som vill ta kontroll över ditt utseende

Entouch är en klinik som erbjuder behandlingar inom estetisk medicin för personer som vill ta kontroll över sitt utseende. Behandlingarna utformas efter varje kunds behov och möjligheter. Vi erbjuder en bred behandlings portfölj allt från estetiska behandlingar för att behandla överaktiva muskler och ge volym och fukt till huden. Laser som påverkar kärl och pigment som ger huden en jämnare hudton och stimulerar hudens struktur och yta. Trådlyft, Thermage och sklerosering av kärl på ben är några behandlingar Dr Carmen erbjuder. Dr Carmen är kirurg och arbetar på Entouch dagligen.

Kliniken startades september 2013 av legitimerade sjuksköterska Annika Harlén som äger kliniken. Entouch har snart funnits i 7 år, innan Annika startade kliniken arbetade hon 14 år på Akademikliniken och deltog aktivt i uppbyggnaden av klinikens estetiska injektionsmottagning samtidigt som hon arbetade nära plastikkirurgerna både med information om plastikkirurgiska ingrepp.

Idag är vi fyra medarbetare som trivs mycket bra tillsammans vi har många återkommande nöjda kunder och vi välkomnar ständigt nya kunder som ofta kommer på rekommendation eller genom tidningsartiklar eller poddar.