Vår historia

Kliniken startades september 2013 av legitimerade sjuksköterska Annika Harlén som äger och leder kliniken. Dessförinnan hade hon bland annat arbetat 14 år på Akademikliniken. Annika deltog aktivt i uppbyggnaden av klinikens estetiska injektionsmottagning samtidigt som hon arbetade nära plastikkirurgerna på kliniken, både med information om kirurgiska ingrepp för nya kunder och eftervård efter kirurgi.

Entouch är en klinik som alltid ser till estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck. Många års erfarenheter har gjort Annika, Sofia, Carmen och Cecilia till noggranna behandlare där vi lägger stor vikt vid rådgivning, individuell och personlig behandling av alla kunder.

Kliniken erbjuder en mängd behandlingar för kundens välbefinnande.. Med fillersprodukterna arbetar vi med form och volym för kinder, mellanansikte, haka och haklinje, eller suddar ut ålderstecken av rynkor. Syftet med behandlingarna är att återskapa, runda av kantigheter och lyfta fram de vackra i ansiktetsformerna samt diskret framhäva läppar och näsa.

Kliniken erbjuder en lugn och avkopplande miljö där kunderna ska känna sig omhändertagna, trygga och privata.

Efter många år i branschen har Annika och hennes medarbetare ett stort nätverk av samarbetspartners och specialister. Den som har önskemål som inte kan tillgodoses på Entouch hänvisas till specialister inom andra estetiska områden, t ex plastikkirurgi, hälsa, vikt, estetisk tandvård, träning, samtalsterapeuter mm.

På Entouch håller vi oss pålästa med utvecklingen inom branschen och justerar, uppdaterar och kompletterar behandlingar vartefter nya framsteg görs inom forskningen och gällande behandlingsmetoder- och utrustning. Fortutbildning är viktigt för alla på kliniken och vi deltar i både svenska och internationella kongresser och möten inom området estetiska injektioner och skönhetsbehandlingar.

Annika är styrelsemedlem i Estetiska injektionsrådet, EIR som verkar för att göra branschen säkrare för kunderna genom nationella riktlinjer, föreskrifter och lagar.

Entouch arbetar med produkter från Allergan (Vistabel) Galderma (Restylane, Azzalure) Bausch & Lomb (Thermage) Asclepion (Quadro Star PRO Yellow), Mesoestetic (M.Pen) samt hudvårdsprodukter från Pevonia, Medicalia och makeup från Emani.

Samtliga produkter är testade och godkända för estetiskt bruk. Leverantörerna som Entouch valt att samarbeta med har hög kompetens och kvalitét på sina produkter.