Trådlyft Ansikte

Letar du efter något som kan göra dig mer självsäker? Något som kan ge ditt utseende ett föryngrat och piggt intryck? Då kan en behandling med trådlyft i ditt ansikte vara just det du söker! Här på kliniken ENTOUCH är vi mycket vana vid att utföra olika typer av estetiska behandlingar och vi har en lång erfarenhet i branschen, hos oss får du en kvalitativ upplevelse. 

Boka en konsultation med Dr. Carmen Mirón Romo idag och snart kan du få det resultat du längtar efter!

boka tid

Trådlyft i ansiktet – vad blir resultatet?

En behandling med trådlyft i ansiktet suddar bort rynkor, smalnar av, strukturerar upp, slätar ut och ger ansiktet ett lyft. Genom noggrannhet, precision och stor kunskap kan vi åstadkomma det resultat du är ute efter, oavsett om du endast vill minimera några få rynkor eller om du vill ge hela ditt ansikte en upplyftande effekt. Med trådlyft i ditt ansikte kan du få en hy som är friskare och spänstigare, samtidigt som allt ser naturligt ut.

Vi på ENTOUCH värderar vetenskap högt och är väl insatta på vårt område, vi tar vårt arbete seriöst och lägger fokus vid säkerhet. Just därför har vi en legitimerad läkare på plats på kliniken, så att vi kan säkerställa att allt går rätt till. Här på kliniken lägger vi fokus på kvalité, trygghet och trevligt bemötande, allt för att våra kunder ska trivas. Vi specialiserar i att skapa fina och naturliga helhetsintryck, där det är så skickligt utfört att det inte går att se vad för behandling det är som har gjorts. 

Beroende på vad för typ av resultat du önskar så har vi två olika typer av trådar som används vid behandlingen. Den ena typen är så kallade Mono trådar, dessa trådar är tunna, kollagenstimulerande och placeras tätt i ansiktet. Ett trådlyft med Mono trådar ger inte sitt resultat direkt efter behandlingen, utan det fulla resultatet syns efter en tid. Den andra typen kallas för Cog trådar och är längre, tjockare och har små hullingar, dessa hullingar drar i huden och skapar ett uppstramande resultat mer eller mindre direkt. För mer information om de olika trådarna och dess resultat, samt mer information om hur behandlingen går till, klicka här.

Trådlyft på olika ställen i ansiktet är inte det enda vi erbjuder här på ENTOUCH, utan önskas även andra justeringar så utför vi flera andra olika typer av estetiska behandlingar. För mer fyllighet eller volym i kinderna exempelvis gör vi behandlingar med fillers och önskar man minimera rörelserynkor mellan ögonbrynen till exempel, så har vi passande behandlingar med botulinumtoxin. En sammansättning av trådlyft, fillers och botulinumtoxin är en behandling vi kallar för SOFTLIFT här på kliniken och är något vi rekommenderar för ett fint och naturligt föryngrat utseende. Denna kombination är vi specialister på.

Vi kan hjälpa dig med lyft av
Kinder
Käklinje
Hals
Under ögonen
Panna
Resultat
Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten
Priser
Kinder & haklinje: Från 15 000 kr
Panna: 10 000 kr
Under ögon: 7 000 kr
Under haka & hals: 12 000 kr
Siluette: Från 7 000 kr