Profhilo & Skinbooster

Med Profhilo och Skinbooster förbättrar du hudens fasthet och elasticitet. Båda verkar hudföryngrande och ger en uppstramande effekt.

Profhilo är vår senaste behandling som ger en omedelbar förbättring av hudens fuktbalans, elasticitet samt ger en uppstramande effekt. Hyaluronsyra injiceras på utvalda områden, men till skillnad från fillers så har Profhilo ingen utfyllande effekt, istället ger den en fin och spänstig hud. Passar alla åldrar och hudtyper.

Behandlingen Skinbooster förbättrar hudens kvalitet och gör den spänstigare. Vi injicerar Restylane VITAL i huden med små fina stick, rekommenderas att genomföra en kur på tre gånger med 3-6 veckors mellanrum. För bästa resultat upprepa 1-2 ggr/år.

Båda dessa behandlingar passar bra att kombineras med kombinationsbehandlingen Sofitlift (klicka här)

BOKA TID
Behandlingarna medför
Uppstramande effekt
Förbättra fuktbalansen
Förbättra hudens struktur
Kollagenstimulering
Ökar produktionen av hudens egna hyaluronsyra
Resultat
Resultatet av Profhilo kommer inom ett par dagar och gör att huden ser frisk ut med mindre porer och bättre spänst. För bästa effekt rekommenderas två behandlingar med fyra veckors mellanrum.
Skinbooster slätar ut tunna linjer och återskapar hudens fuktbalans. Rekommenderas tre behandlingar med en månads mellanrum.
Priser
Profhilo två behandlingar: 7 000 kr

Skinbooster tre behandlingar: 8 500 kr

Hudföryngring & släta ut rynkor på handryggar: 3 300 kr

 

PROFHILO 2 ml 3 500 kr
2 behandlingar eller 2 områden 6 500 kr.
Lägg till PRX 1 000 kr (ord pris 2 000 kr)