Sunekos

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? Vi erbjuder en ny behandling som kan förbättra hudkvalitén runt dina ögon, med Sunekos 200 kommer vi åt det tunna området precis under och ovanför ögat. Sunekos förbygger tecken på åldrande och är en naturlig produkt som består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

NYHET – SUNEKOS PERFORMA
Sunekos Performa är en mer kraftfull variant av vår nuvarande behandling Sunekos 200. Den har en högre koncentration vilket ger ett ytterligare bättre resultat och längre duration. Entouch är en av de första klinikerna i Sverige att kunna erbjuda denna uppdaterade behandling, vilket vi är mycket glada för! LANSERINGSERBJUDANDE 6 000 kr för tre behandlingar (ord.pris 7 000 kr)

Vi kan även erbjuda Sunekos Body, där vi kan behandla gäddhäng, innerlår och mage. Behandlingen ger en tajtare och mer uppstramad hud. Vi rekommenderar tre behandlingar med en veckas mellanrum.

NYHET: Med Sunekos Cell kan vi reducera celluliter, något som alla mer eller mindre har. Behandlingen utförs två gånger med 14 dagars mellanrum.

boka tid
Vi kan hjälpa dig med
Mörka ringar & påsar under ögonen
Återställer volymförlust
Ökar hudens elasticitet
Resultat
Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Behandlingen utförs i tre steg med två-tre veckors mellanrum. Underhålls behandling var sjätte månad. Resultatet ser man efter 1 månad men du ser resultat redan efter första beandlingen.
Priser
Ansikte: Tre behandlingar totalt 5 000 kr. (ord pris 2 500 kr/behandling).
Kropp: från 5 000 kr/behandling