Pigment / kärl

Vi erbjuder ett flertal olika laser-behandlingar för att ta bort pigment och kärl. Boka en konsultation för att bestämma vilken behandlingen som passar dig bäst.

QuadroStarPRO Yellow

Kärlborttagning med QuadroStarPRO Yellow är en teknologi med gult laserljus som reducerar små ytliga kärl och ådernät. Kärlen värms upp av laserljuset, detta leder till att kärlet stängs och försvinner. Behandlingen kräver ingen smärtlindring. I vissa fall kan en ytlig sårskorpa uppstå, men det är ovanligt. För att de små fina kärlen ska försvinna helt behövs 3-4 behandlingar, med 4-6 veckors mellanrum.

Skin Rejunvenation
Laser som tar bort små blodkärl och pigment. Lyfter upp pigmentet som blir ytligt och brunare under några dagar för att sedan flagna bort. Det är viktigt att vara försiktig i solen efteråt eftersom huden blir känslig och lätt blir pigmenterad av direkt solljus.

boka tid
Att tänka på innan laser-behandling
Du får inte vara solbränd vid behandling, det gäller även brun utan sol. Undvik solarium och använd solskydd med hög faktor minst två veckor innan behandlingstid. Huden ska vara fri från inflammation och smink måste tas bort, män bör vara nyrakade.

Att tänka på efter behandlingen
Kyl huden med is eller något kallt. Om du får sårskorpor, låt de självläka. Oavsett väder, använd solskyddsfaktor på minst 30SPF i 4-6 veckor efter behandling.

Eventuella bieffekter
Ingen medicinsk behandling är utan risker, dock är dem minimala med QuadroStar PRO Yellow. Svullnad och rodnad är en förväntad effekt, ibland även små sårskorpor. Reaktivering av Herpes är möjligt om man behandlats runt läpparna.

Priser
Enstaka kärl: Från 2 500 kr

Skin tags & skäggvårtor: Från 2 000 kr

Pigment & prickar: Från 2 000 kr

Skin Rejuvenation Ansikte
(3 behandlingar): 12 000 kr

Skin Rejuvenation ansikte, hals, dekolletage: 15 000 kr