Trådlyft Hals

Letar du efter en klinik som kan höja ditt självförtroende och som samtidigt värderar ett naturligt utseende? Då kan vi med säkerhet säga att du inte behöver leta mer. ENTOUCH är en klinik med fokus på trygghet, vetenskap, hög kvalité och naturliga resultat. Genom att göra en behandling med trådlyft på din hals så kan du uppnå en slätare och spänstigare hud som ser yngre ut, eftersom trådlyftet minimerar rynkor och ger huden ett lyft. Vi på ENTOUCH har lång erfarenhet i branschen och vet att även minimala förändringar kan göra stor skillnad. 

Boka en konsultation med vår skickliga Dr. Carmen Mirón Romo idag och upplev trygghetskänslan av märkbart hög kompetens!

boka tid

ENTOUCH är inte vilken klinik som helst, det är en klinik med ett starkt teamwork, ambition och hög kvalité i alla avseenden. Vi har alla stort intresse för estetiska behandlingar, vetenskap och skickliga tekniker, samt är väl insatta på vårt område. Med hjälp av kollagen- och elastinstimulerande trådar som placeras på din hals och ett väl genomfört arbete kan vi göra justeringar som är så fina att det inte går att se vad det är som har gjorts. Tack vare trådar kan du helt utan kirurgi nå ett föryngrat utseende. Med säkerhet och god service så hjälper vi dig att nå det resultat som du är ute efter. 

Vi erbjuder två olika typer av trådar när vi gör trådlyft, antingen Mono trådar eller Cog trådar. Mono trådar är lika tunna som ett hårstrå, kollagenstimulerande och placeras tätt ihop. Ett trådlyft med Mono trådar ger ett långsiktigt resultat. Cog trådar är tjockare och längre trådar som använder sig av hullingar för att dra huden. Denna typ av trådlyft ger en upplyftande effekt omedelbart och det föryngrade resultatet syns mer eller mindre direkt efter behandlingen. För mer information om hur behandlingen går till och skillnaden mellan Mono och Cog trådar, klicka här.

Vi gör även trådlyft på flera andra delar av ansiktet om det skulle önskas, samt erbjuder behandlingar med såväl fillers som botulinumtoxin. Trådlyft skapar mer struktur och spänst i huden, önskas även mer volym vid exempelvis kindben eller vill man ha bort rörelserynkor mellan ögonbrynen, kan vi behandla det med fillers eller botulinumtoxin. En kombination av trådlyft, fillers och botulinumtoxin kallar vi för ett SOFTLIFT och är något vi är specialister på här på kliniken.

ENTOUCH ligger vid Stureplan mitt i centrala Stockholm och är perfekt placerad för okomplicerade besök. Här på kliniken gör vi estetiska behandlingar dagligen på ung som gammal och tar väl hand om våra kunder. För att se till våra kunders säkerhet har vi en legitimerad läkare på plats på kliniken, här kan alla känna sig ordentligt trygga.

Vi kan hjälpa dig med lyft av
Kinder
Käklinje
Hals
Under ögonen
Panna
Resultat
Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-1,5 år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten
Priser
Kinder & haklinje: Från 15 000 kr
Panna: 10 000 kr
Under ögon: 7 000 kr
Under haka & hals: 12 000 kr
Siluette: Från 7 000 kr