Vi som jobbar på Entouch

Annika Herlén

Annika Harlén är grundare och VD på Entouch. Hon är estetisk injektionsspecialist med drygt 20-års erfarenhet. Började sin karriär inom skönhetsbranschen 1999 med att behandla med fillers avancerade snabbt. Hon har stort intresse för proportioner och dimensioner och hur man kan förbättra och bevara ett ansikte med fillers eller mjuka av med muskel avslappnande”botox”. Målet är att bibehålla ett vackert och naturligt utseende.

Annika var med och startade SPESO Svensk Plastikkirurgisk Sjuksköterske Organisation 2001 -Speso verkar för att utveckla kunskap och kompetens, skapa nätverk och ordna årsmöten samt vidareutbildning med föreläsningar och utställare för sjuksköterskor inom plastikkirurgi och medicinsk estetik. Under några år utbildade Annika sjuksköterskor och läkare i injektionsteknik för Galderma. Idag ägnar hon allt tid åt kliniken. Läs mer om Annika HÄR.

Carmen Mirón Romo är medicinskt ansvarig läkare på Entouch. Doktor Carmen har många års erfarenhet av estetiska skönhetsbehandlingar. Hon utför Trådlyft för ansikte, hals, under ögon och panna.Dessa behandlingar ger naturliga resultat och är bra komplement till de estetiska injektionerna som fillers och muskelavslappnade botox. Förutom injektionsbehandlingar med botox och fillers utför Carmen även sklerosering av kärl på ben. Hon kan också ta bort kärl på ansikte och kropp, prickar, pluppar, pigment och skäggvårtor med klinikens laser Quadro Star Pro Yellow, en mycket effektiv gul laser.

Carmen är sedan många år specialist på Thermage behandlingar, Thermage är en huduppstramande behandling på de djupa strukturerna. Den är lämplig för ansikte, mage, överarmar, knän och lår.

Cecilia Hjortfors är Hudterapeut sedan 1986 och utbildad på Ray Cochrane Beauty School i London. Hon har genom åren även utvecklats sig i flera kompletterande terapiformer. Cecilia driver kliniken B4K Skincare, utbildar hud- och Spaterapeuter och är säljrepresentant för hudvårdsprodukterna Medicalia, Pevonia & EMANI i Sverige. Att arbeta med hudproblem, hudhälsa och att förebygga och motverka hudens åldrande är det som Cecilia brinner mest för.

På Entouch utför Cecilia många olika ansiktsbehandlingar, microneedling, kemiska peelingar samt ger råd om produkter och guidar våra kunder genom hudvårdsdjungeln.

Jenny Tidstrand  är certifierad hudterapeut sedan 2018. Gick på Elisabetskolan och startade eget direkt efter. Men i och med Covid-19 fick hon stänga kliniken, och nu finns Jenny hos oss på Entouch istället!

Utöver hudvårdsbehandlingar så utför Jenny även brow- och lash lift!